Studiebegeleiding voor iedereen

in samenwerking met Fit4Talent

Studiebegeleiding voor iedereen van 8-18 jaar

in IJsselstein - door samenwerking met Fit4Talent

Kan jouw zoon of dochter wel wat extra hulp gebruiken, om zijn of haar schoolprestaties te verbeteren? Maar kun je de kosten niet betalen?
Omdat wij elk kind de kans gunnen om zich optimaal te ontwikkelen, maken we samen met stichting Fit4Talent gratis studiebegeleiding mogelijk in IJsselstein, voor iedereen van 8-18 jaar, voor wie de kosten van studiebegeleiding te hoog zijn. 

Bekijk de film!

Ondersteuning op maat

Het maakt niet uit wat je kind wil verbeteren of op welk gebied het extra uitdaging zoekt. De studiebegeleiding van Fit4Talent is altijd maatwerk. In het intakegesprek wordt gekeken wat jouw zoon of dochter nodig heeft en in overleg met jou wordt dit ook afgestemd met school.

Er zijn verschillende vormen van studiebegeleiding mogelijk. De docenten van Fit4Talent zijn professionals en koppelen wekelijks terug hoe het met de leerlingen gaat. Zo wordt de ontwikkeling nauwlettend in de gaten gehouden.

 • Groepsbegeleiding

  Misschien is een rustige studeer- en werkplek voldoende en komt jouw kind daarom graag naar de huiswerkklas om huiswerk te maken. Jouw kind kan dan bovendien vragen stellen aan één van de begeleiders als hij of zij vastloopt.

 • Individuele begeleiding

  Of misschien heeft jouw kind individuele begeleiding nodig, zoals extra hulp bij dyslexie of concentratieproblemen. Of bijles voor een vakgebied zoals wiskunde of Frans.

 • Coaching

  Of wil jouw kind de manier waarop hij of zij leert verbeteren? Zodat het leren meer effect heeft? Daarvoor is er individuele studiecoaching.


Meer weten? Aanmelden?

Fit4Talent is gevestigd in de Bibliotheek IJsselstein op de 2e etage. Heb je vragen?
Loop gerust eens binnen! Je kunt je ook telefonisch of online aanmelden.

Neem contact op:
website: www.fit4talent.nl | telefoon: 06 81346005 | E-mail: fit@fit4talent.nu


Bekijk wat de Bibliotheek jouw kind online te bieden heeft

E-books en luisterboeken.
Oefenprogramma's, informatie voor werkstukken en lezen voor de lijst.
En nog veel meer.

Klik hieronder op de leeftijdscategorie van jouw kind:

 • 6-12 jaar

 • 12-18 jaar