Bibliotheek Vianen opent Informatiepunt Digitale Overheid

Gepubliceerd op: 9 oktober 2023 10:30

Op donderdag 26 oktober opent de Bibliotheek Vianen in samenwerking met de Gemeente Vijfheerenlanden het Informatiepunt Digitale Overheid. Iedereen die vragen heeft over de overheid kan vanaf 26 oktober terecht bij één van de inloopspreekuren.

Overheidsvragen

Tegenwoordig kun je van alles regelen via het internet. Ook zaken doen met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Veel mensen vinden dit lastig en zouden hier graag hulp bij krijgen. Na opening in de Bibliotheken IJsselstein, Houten-Centrum en Leerdam is het nu de beurt aan de Bibliotheek Vianen om een Informatiepunt Digitale Overheid te krijgen.

Waarvoor kun je terecht?

Bij het Informatiepunt Digitale Overheid kun je terecht met vragen over DigiD, belastingen en toeslagen, zorg, verkeersboetes, de werkmap van het UWV, het verlengen van uw rijbewijs, uw AOW, inburgering, studiefinanciering en nog veel meer. Ook kun je leren werken met de computer. 

Openingstijden:

  • Dinsdag van 10.00 - 12.00 uur
  • Vrijdag van 10.00 – 12.00 uur

Een afspraak maken is niet nodig.

Meer informatie

Wil je meer weten over het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO)? Kijk dan eens op deze pagina of klik op de button hier beneden. 

Klik hier voor meer informatie