Professionals Educatie

Kinderopvang

Werk je in een kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of voorschoolse instelling?

Bekijk ons aanbod voor de kinderopvang

Basisonderwijs

Werk je in het basisonderwijs? Kijk wat wij je te bieden hebben voor de groep en voor jouw eigen professionele ontwikkeling.

Bekijk ons aanbod voor het basisonderwijs

Nieuws en tips

 • Boekentips van Angela (4+)

  Speciaal voor de aankomende meivakantie tipt onze leesmediaconsulent Angela haar favoriete kinderboeken om lekker te lezen.

  22 april 2024

 • Onze voorleeskampioen: Fenne Grau Stieglis

  Fenne Grau Stieglis van basisschool De Vlindertuin in Ameide heeft dinsdag 26 maart in Vianen de regionale voorleeswedstrijd gewonnen. Regiokampioen Fenne gaat door naar de provinciale finale.

  28 maart 2024

 • Boekentips van Laura (4+)

  Speciaal voor de aankomende voorjaarsvakantie tipt onze leesmediaconsulent Laura haar favoriete kinderboeken om lekker te lezen.

  1 februari 2024

 • Boekentips van Ilona (5+)

  Het is alweer bijna kerstvakantie! Onze leesmediaconsulent Ilona tipt voor deze vakantie haar favoriete kinderboeken om lekker te lezen.

  30 november 2023

 • Boekentips van Marieke (4+)

  Het is alweer bijna herfstvakantie! Onze leesmediaconsulent Marieke tipt haar favoriete kinderboeken om tijdens de herfstvakantie lekker te lezen.

  6 oktober 2023

Mediawijsheid

Ben je op zoek naar lesmateriaal op het gebied van mediawijsheid? Wij hebben de belangrijkste bronnen voor je bij elkaar gezet. Aangevuld met tips over onder meer programmeren, veilig online gaan en (sociale) media.

Naar Mediawijsheid - lesmateriaal en meer